Instagram

โฃ Latest statistics show that roughly ๐Ÿ ๐ข๐ง ๐Ÿ’ ๐ฉ๐ซ๐ž๐ ๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐ž๐ฌ ๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง ๐ฆ๐ข๐ฌ๐œ๐š๐ซ๐ซ๐ข๐š๐ ๐ž. โฃโฃ โฃโฃ Why have the rates skyrocketed? โฃโฃ โฃโฃ Some hypothesize that itโ€™s due to the introduction of early pregnancy testing. Itโ€™s possible that women have miscarried at this rate for some time, but with tests including confirmation 4-6 days before the missed period, knowledge of an early pregnancy is easily gained. In this way, early pregnancy loss is also known. โฃโฃ โฃโฃ Although miscarriages have become less taboo over time, partners and friends struggle to know how and when to say something. โฃโฃ โฃโฃ Single friends may question, โ€œwho am I to speak into this kind of loss?โ€, pregnant friends will feel the guilt of their own continued pregnancy. Partners may feel the pang of emotional weight theyโ€™re not prepared to deal with. ๐˜š๐˜ฐ ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ต ๐˜ค๐˜ข๐˜ฏ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ด๐˜ข๐˜บ? โฃโฃ โฃโฃ The truth.โฃโฃ โฃโฃ โ€œWhat youโ€™re going through is unimaginable.โ€โฃโฃ โฃโฃ โ€œThis is incredibly hard, and Iโ€™m so sorry.โ€โฃโฃ โฃโฃ โ€œCan I come sit with you for a few hours?โ€โฃโฃ โฃโฃ โ€œIโ€™m here for whatever you may need.โ€โฃโฃ โฃโฃ โ€œIโ€™m so sorry for your loss.โ€โฃโฃ โฃโฃ However you show up, show up in the capacity youโ€™re able to, and not the one you wish you had. If all you have is words, use them. If all you have is time, give it. If all you have is money, send flowers, food, or cleaners. โฃโฃ โฃโฃ LoriAnnโ€™s story is up on the blog. Link is in our bio.โฃโฃ โฃโฃ ๐˜๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฆ๐˜น๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ด? If so, ๐ฐ๐ก๐š๐ญโ€™๐ฌ ๐ฌ๐จ๐ฆ๐ž๐ญ๐ก๐ข๐ง๐  ๐ฌ๐จ๐ฆ๐ž๐จ๐ง๐ž ๐๐ข๐ ๐Ÿ๐จ๐ซ ๐ฒ๐จ๐ฎ ๐ญ๐ก๐š๐ญ ๐ฐ๐š๐ฌ ๐ฆ๐ž๐š๐ง๐ข๐ง๐ ๐Ÿ๐ฎ๐ฅ?